Oves Valachorum de la Prunaru

Cutia cu branzeturi si lapte de capra la Bucuresti
sunt locuri disponibile

Buna ziua,

Suntem Cristi,  Doru, Florin si Swen, patru prieteni care pana in aprilie 2013 s-au rezumat la joburile lor monotone din Bucuresti. Ideea investitiei intr-o ferma de animale ne-a venit constatand ca fiecare dintre noi desi avea un job, de fapt nu producea nimic: cu totii lucram in asigurari, banci, taxe si impozite, marketing. Sentimentul de culpa, senzatia ca avem niste joburi imateriale care nu aduc si nu produc nimic concret a nascut primele discutii intre noi in decembrie 2012.

In aprilie 2013 dupa multe studii, eforturi, indoieli, dezamagiri si sperante am reusit sa concretizam proiectul nostru intr-o ferma de capre si de oi la aprox 50 km de Bucuresti pe care am numit-o “Oves Valachorum”. Niciunul dintre noi nu se confruntase pana atunci cu un asemenea gen de afacere asa ca, dorind sa mentinem un standard inalt de calitate a produselor noastre, ne-am lovit (si inca ne mai lovim) de obstacole, multe dintre ele greu de anticipat si de depasit.

Entuziasmul nostru insa s-a dovedit un motor extrem de puternic, alimentat de cele mai multe ori de afirmatia clientilor : ”am mancat una dintre cele mai bune branzeturi de pana acum”. Cel putin unul din noi se afla aproape zilnic la ferma, alaturi de  Vasile si Dan, un ardelean si un muntean, doi oameni de nadejde care ne ajuta sa aducem branzeturile noastre pe masa bucurestenilor.

Inca de la inceput nu am dorit sa comercializam produsele noastre in piete sau en-gros, preferand livrarea directa la domiciliu si crearea unui parteneriat durabil cu clientii nostri. De aceea proiectul  “Cutia Taranului”  a venit ca o manusa pe modul nostru de distributie si ca o ocazie de a ne face produsele apreciate si de catre membrii acestei comunitati.
In acest moment avem doar produse din lapte integral de capra: telemea proaspata si maturata, telemea cu chimion, branza in ulei de masline cu mix de condimente, lapte batut, iaurt.

Va asteptam sa gustati din produsele noastre.

Echipa Oves Valachorum