Ferma "La Lele" de la Astileu

Buna ziua,
Suntem familia Lele – am locuit la tara toata viata, dar asta nu inseamna ca nu avem si serviciu pe langa.
In gospodaria noastra lucreaza familia si ocazional, in perioadele foare aglomerate, zilieri.
Sotul este pensionat (medical), eu sunt economist si avem doi baieti: cel mare este anul VI la medicina veterinara in Timisoara iar cel mic este anul III la facultate in Londra, domeniul turismului – inginerie culinara.
Mica noastra ferma de familie este compusa in prezent din oi, vaci de lapte si vitei, cateva caprite si ieduti, pasari de curte crescute liber pe pasune, porci de carne si vietnamezi, gaste, rate, curci traditionale (nu hibrizi), iepuri, gradina de legume, un mic solar, vita de vie si pomi fructiferi.
Toate animalele noastre si pasarile sunt hranite exclusiv cu furaje produse de noi in gospodarie fara sa adaugam premixuri sau concentrate. Animalele mari si vacile sunt crescute la pasune montana, in zona Calatea (pentru cine cunoaste) unde nu sunt administrate ingrasaminte chimice.
Pana acum am oferit produsele noastre la cunostinte si prieteni care vin la fiecare sfarsit de saptamana si iau produsele pe care le comanda.
Cativa cunoscuti comanda de la noi paine de casa facuta in cuptor traditional de lemne, din faina de grau obtinuta din grau productie proprie. De asemenea, avem si cateva familii fidele in Franta catre care trimitem pachete lunare si care revin la noi in fiecare vara pentru carne si preparate din porc.
Principiul nostru in tot ceea ce face este „ce mie nu-mi place altcuiva nu-i fac”.
Va invitam cu drag sa gustati din produsele si preparatere noastre!