Familia Toderean de la Vad

Cutia cu bunatati de la albine la Cluj-Napoca
sunt locuri disponibile

Buna ziua,

Suntem familia Toderean, Maria și Vasile, și îngrijim cu drag peste 250 familii de albine.
Ne ocupam de stupărit de 35 ani, albinele ne-au apropiat de liniștea și frumusețea muncii în natura. Am început aceasta activitate din pasiune, iar în ultimii 18 ani a devenit principala activitate si sursa de venit a familiei.

Pentru a produce o gama cat mai diversificata de miere ne deplasam dintr-un capăt în altul al tarii. Începem sezonul pastoral în luna aprilie în zona Carei (județul Satu Mare) de unde recoltam în prima faza miere de rapiță iar în luna mai miere de salcâm. Următoarea oprire este în zona Munților Rodnei pentru miere de mana sau zmeura. La mijlocul lunii iunie ne deplasam în județul Tulcea, lângă localitatea Ciucurova pentru miere de tei, urmata de miere poliflora în Dobrogea și Câmpia Bărăganului. Sezonul se încheie la începutul lunii August când ne întoarcem la vatra în comuna Vad (jud. Cluj, la 15 km de Dej), sa ne pregătim pentru anul ce urmează.

Din munca noastră oferim oamenilor produsele stupului: miere, polen, propolis si informațiile de care au nevoie sa cunoască adevărul despre miere și aceste produse. In acest moment produsele noastre ajung în țară cat și în străinătate. Dorim ca pe viitor sa renunțăm complet la export și sa vindem produsele noastre local, astfel încât sa beneficieze cat mai multi romani de alimente sănătoase și neprocesate. Momentan calitatea mierii vândută în magazin este suspecta iar produsele noastre sunt consumate majoritar în afara tarii.

Toți vrem sa fim sănătoși si pentru aceasta trebuie sa fim atenți la ce consumam. Produsele stupului sunt adevărate elixire de sănătate.

Iata cateva imagini din stupina familiei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Va invitam sa consumați produsele oferite de albinele noastre și va invitam sa ne faceti o vizita si petreceți o zi alături de noi în stupina.

Maria si Vasile Toderean