Familia Tarta de la Filea de Jos

Bunatati din lapte de vaca la Cluj-Napoca
sunt locuri disponibile

Buna ziua, tuturor!

 

Noi suntem Adina si Adi cu copiii Mara si Luca.

 

Povestea noastra incepe cu cativa ani in urma cand ne-am hotarat ca vrem sa traim altfel ca pana atunci – mai aproape de natura.

Ne-am mutat din Cluj Napoca la tara, in Filea de Jos, comuna Ciurila.

Nu dupa mult timp, de la parintii sotului meu am primit-o pe Flori, o frumoasa vacuta baltata cu negru si pe Croco, care atunci era vitelusa.

Ne-am indragostit de ele si dupa ceva vreme ne-am hotarat sa mai cumparam una; apoi inca una si cu timpul ne-am dat seama ca asta ne dorim sa facem atat eu cat si sotul meu – sa crestem vaci.

Eu (Adina) am invatat in anii acestia sa fac diferite tipuri de branzeturi si continuu sa explorez noi retete si posibilitati pentru a da valoare laptelui nostru bun.

Acum gospodaria noastra gazduieste 15 vacute baltate romanesti (Mîndruța, Violeta, Pufi, Mela, Lili, Molli, Fifi, Milka, Joiana, Petuța, Cinoș, Suzi și Cela) si cativa vitei.

Zi de zi muncim cu bucurie, cu efort si recunostinta. Hrănim vacile cu fan, siloz și cereale. Fanul și silozul îl face Adi – cu tractoare și utilaje.

Ne straduim si ingrijim animalele cum putem mai bine iar ele ne rasplatesc cu lapte bun si sanatos din care producem branzeturi dupa retete traditionale, folosind ingrediente naturale.

Această prezentare necesită JavaScript.

Eu sunt cu pregatitul produselor, Adrian e cu munca pe afara si in staul iar pruncii nostri sunt primii, cei mai pretentiosi si valorosi degustatori ai minunatiilor pe care le pregatim cu mult drag.

 

Va invitam si va asteptam sa va alaturati la cutia noastra,

Familia Tarta