Familia Szanto de la Ludus

Darul albinelor si alte delicatese la Targu Mures
sunt locuri disponibile
Darul albinelor si alte delicatese la Cluj-Napoca
sunt locuri disponibile

Buna ziua, tuturor!

Suntem familia Szanto din Ludus (judetul Mures) si ne bucuram ca facem parte din proiectul „Cutia Taranului”.

Eu, Jozsef, sunt apicultor din tata in fiu. Dragostea fata de albine o am din copilarie, de cand il ajutam pe tata cu stupii. De la el am primit primele familii de albine, din care am format o stupina pe care o ingrijeam in timp ce lucram.

Dupa 7 ani de lucru in oras, in domeniul sanatatii, mi-am dat seama ca pentru mine albinele reprezinta apropierea fata de natura, munca linistita si viata armonioasa.

In 2013, dupa ce s-a nascut primul nostru copil am decis sa ma ocup doar de apicultura (am infiintat intreprinderea individuala) pentru a petrece cat mai mult timp cu familia. Intre timp s-a nascut si al doilea baietel al nostru si sunt bucuros ca am luat aceasta decizie. In prezent am grija de peste 100 de familii de albine.

Scopul meu este producerea de produse apicole de calitate. Stupii se afla in catune dimprejurul Ludusului, feriti cat se poate de poluare. Un surplus fata de mierea cruda de salcam si poliflora, am conceput intaritori al imunitatii si delicatesuri, toate din ingrediente naturale, avand la baza produsele stupului si plante naturale

Clientii fideli marturisesc de ani de zile despre eficacitatea produselor.

Va Invitam sa gustati din produsele oferite de albinele din stupina noastra.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Jozsef Szanto si familia