Familia Milas de la Mesesenii de Sus

Buna ziua!

Noi suntem familia Milas – Viorica, Adrian si fiica noastra, Madalina.

Eu si sotul meu locuim intr-un sat de la poalele Mesesului care se numeste Mesesenii de Sus, judetul Salaj. Dupa ce ne-am casatorit, am stat la Zalau in apartament, dar veneam mereu sa-i ajutam pe parinti la munca campului. Fiind crescuti la sat, eram obisnuiti sa mancam sanatos, asa ca am revenit la tara si ne-am facut propria gospodarie unde crestem pasari, iepuri si cultivam legume si fructe. Suntem adeptii produselor sanatoase si cat mai naturale.

Eu am terminat industria alimentara si pana acum am lucrat cel mai mult in domeniul alimentar.

Mereu am avut o pasiune pentru bucatarie, pasiune transmisa de la mama cu care gateam si conservam pentru iarna tot ce se putea din gospodarie.

Imi place sa gradinaresc – desi nu e o munca usoara, am o mare satisfactie cand culegem roadele. Ma ajuta si sotul cat poate, dupa serviciu. Deoarece nu putem pastra legumele si fructele proaspete, le punem la borcan dupa tot felul de retete.

Madaina locuieste in Clu Napoca si vine acasa aproape saptamanal – asadar ea va fi cea care va va aduce la usa familiilor voastre cutiile cu bunatati de la noi.

Tot timpul avem mai mult decat e necesar noua si auzind de Cutia Taranului, ne bucura ca acum sa putem oferi si voua din produsele facute cu rabdare si mult drag in gospodaria noastra.

Va asteptam sa va alaturati noua,

 

Viorica Milas si familia