Familia Luca de la Ghioroc

Buna ziua,

Noi suntem familia Luca: Dumitru, Eudochia, David-Dumitru, Maria si Iosif si suntem bucurosi sa facem parte din proiectul “Cutia Taranului”! 🙂

O data cu venirea pe lume a celor trei copii, am inceput sa fim mult mai atenti la alimentele pe care le cumparam, de unde le cumparam si cum le pregatim.

La cresterea prepelitelor am ajuns dupa multa documentare facuta de Dumitru, pentru a vedea si da copiilor in special, deoarece din cauza imunitatii scazute aveam mereu probleme cu raceala. Dupa incercarea mai multor produse, am descoperit oul de prepelita – foarte bogat in vitamine si minerale esentiale – am decis sa incercam. Tot Dumitru a fost cel care a cumparat cateva oua pe care le-a pus la incubat pentru a creste propriile noastre pasari si a avea in permanenta oua si carne proaspete.

Pana aici a fost un drum destul de lung, cu suisuri si coborasuri in cresterea prepelitelor, insa si pentru noi – ca si pentru cei care stiu sa caute si sa aprecieze calitatea – este forte important sa ne hranim sanatos si sa ne bucuram de savoarea autentica a produselor neatinse de stilul de viata industrializat si agresiv cu organismele noastre. De aceea ne bucuram ca putem sa crestem prepelitele si pui cu mancare sanatoasa (grau, porumb, srot de soia).

In incercarea de a face retete din carne si oua de prepelita, am descoperit inclusiv reteta de oua de prepelita marinate. Am incercat-o si, spre mirarea noastra, ouale sunt foarte gustoase, revigorante consumate reci. Se pot consuma simplu sau adaugate in salate.

Pana acum am oferit produsele noastre celor care ne cauta pe internet si revin de fiecare data datorita savorii si calitatii produselor.

Va asteptam si pe voi cu drag sa gustati din produsele noastre,

Familia Luca

Această prezentare necesită JavaScript.