Familia Horvath de la Cojocna

Cutia cu lactate din lapte de vaca la Cluj-Napoca
ultimele locuri disponibile
Cutia cu carne de manzat la Cluj-Napoca
nu se accepta inregistrari

Buna ziua,

 

Suntem familia Horvath (in imagine de la sanga spre dreapta: Erwin si sotia Emilia, Adriana si sotul Csaba – fratele lui Erwin – alaturi de micutul lor Iosif) din localitatea Cojocna, la ~20km de Cluj-Napoca.

Inca de mici copii am fost crescuti si educati sa iubim animalele si sa respectam pamantul. Ca modalitate de trai am invatat sa ne ajutam de animalele din curtea noastra si de ceea ce ele ne ofera. Inca de la 12 ani Erwin a fost cel care a avut grija ca clujeni sa primeasca lapte prospat direct acasa. In anul 2012  a luat fiinta ferma de la Cojocna cand Csaba s-a casatorit cu Adriana si s-au retras la marginea localitatii. Impreuna muncim pentru ca animale noastre sa fie hranite sanatos si astfel ele sunt sanatoase; de asemenea si produsele lor.

Vacile noastre se hranesc cu iarba si fan, siloz din porumb, grau macinat, lucerna, floarea soarelui, faina de malai si, cand este nevoie, cu soia. Cultivam in propria gospodarie toate acestea (cu exceptia soiei, pe care o cumparam). Pentru fertilizare folosim gunoiul de grajd pe care vacile il produc.

Din preocuparea noastra pentru o alimentatie naturala am ales sa folosim la minim produse din comert. Am invatat de la parintii nostri sa facem produse din laptele si sa pregatim carnea pe care o avem in gospodarie. Incercand diverse retete am descoperit ca din lapte se pot face produse mult mai gustoase si sanatoase decat cele cumparate, mai ales ca ale noastre sunt naturale, fara E-uri sau alte adaosuri, iar carnea e mult mai gustoasa pentru ca nu folosim concentrate.

In anul 2015 am descoperit ‘’Cutia Taranului’’ prin care dorim sa va oferim si dvoastra produse din gospodaria noastra.

Va multumim anticipat pentru increderea pe care ne-o acordati alegand cutia noastra si promitem sa livram o cutie bogata si atragatoare.