Intalnirile Comunitatii

Bine ai (re)venit pe pagina dedicata informarilor despre Intalnirile Comunitatii Cutia Taranului!

Sunt Iulia, parte a echipei de organizare, si te invit sa ne intalnim periodic – sa fim mai aproape de ceea ce se intampla in proiect, sa ne auzim unii pe ceilalti, sa discutam direct subiecte de interes pentru noi toti.

Intalnirile sunt dedicate si deschise tuturor celor care fac parte din comunitatea Cutia Taranului, adica producatori, membrii la cutii si persoane aflate in lista de asteptare, scopul lor fiind sa ne aduca impreuna.

Intalnirile comunitatii au loc online deoarece membrii comunitatii noastre sunt in intreaga tara. Locatia de conectare va fi comunicata celor care isi exprima explicit intentia de a participa.

Urmatoarea intalnire a comunitatii este planificata pentru

luni, iulie 20, 2020 - Ora21:00
Tema intalnirii:... in curand

Daca faci parte din comunitate si iti doresti sa participi la aceasta intalnire, te invit sa completezi formularul scurt de mai jos pentru a primi pe email detaliile despre conectare. E nevoie sa te inscrii la fiecare intalnire, indiferent daca te-ai inscris si/sau ai participat la cele anterioare.

Revino pe aceasta pagina pentru a fi la curent si cu urmatoarele intalniri si urmareste si pagina noastra de Facebook, unde, de asemenea, le vom anunta.

Te astept cu drag si interes,
Iulia


Vreau sa particip la intalnirea online anuntata mai sus: