Cutia cu bunatati de la albine

Destinatie: Cluj-Napoca
Frecventa: o data la doua luni
Producator: Familia Toderean
De la: Vad (Judeţ Cluj)
sunt locuri disponibile
Alatura-te

Marimi

cutia medie: 75 lei
cutia mare: 120 lei

*Pretul include costul transportului si al livrarii la usa dvoastra.

Continut

Cutia de la familia Toderean contine produse din stupina familiei si se livreaza o data la sase saptamani. Albinele au muncit din greu si va ofera din abundenta lor, alimentele-medicamente de care va puteti alaturi de intreaga familie.

„Pentru a produce o gama cat mai diversificata de miere ne deplasam dintr-un capăt în altul al tarii. Începem sezonul pastoral în luna aprilie în zona Carei (județul Satu Mare) de unde recoltam în prima faza miere de rapiță iar în luna mai miere de salcâm. Următoarea oprire este în zona Munților Rodnei pentru miere de mana sau zmeura. La mijlocul lunii iunie ne deplasam în județul Tulcea, lângă localitatea Ciucurova pentru miere de tei, urmata de miere poliflora în Dobrogea și Câmpia Bărăganului. Sezonul se încheie la începutul lunii August când ne întoarcem la vatra în comuna Vad (jud. Cluj, la 15 km de Dej), sa ne pregătim pentru anul ce urmează.

Din munca noastră oferim oamenilor produsele stupului: miere, polen, propolis si informațiile de care au nevoie sa cunoască cat mai multe despre miere și produsele stupului.” (Familia Toderean)

Cutia medie este dedicata pentru o familiei mai mica sau care consuma produse apicole nu neaparat in fiecare zi, si contine:

  • 1 borcan mic miere salcam (400 g),
  • 1 borcan mic miere poliflora (400 g),
  • 1 borcan mic miere tei (400 g),
  • 1 borcan mic miere rapita (400 g).

 

Cutia mare este potrivita pentru o familie mai mare si/sau care consuma in mod regulat produsele apicole, aceasta contine:

  • 1 borcan mare miere salcam (960 g),
  • 1 borcan mare miere poliflora (960 g),
  • 1 borcan mic miere tei (400 g),
  • 1 borcan mic miere rapita (400 g),
  • 100 g polen crud.

 

De asemenea, puteti alege suplimentar si cand doriti (anuntati inainte de livrare), pe langa cutia de baza, produse din lista de mai jos.

Va rugam sa consideti faptul ca lista poate varia in functie de ce ne ofera Natura.

Programul de livrare

O data la doua luni.

Produse suplimentare

Miere salcam (borcan mare) (960 g) 35 lei
Miere tei / poliflora / rapita (borcan mare) (960 g) 30 lei
Miere salcam (borcan mic) (400 g) 18 lei
Miere tei / poliflora / rapita (borcan mic) (400 g) 15 lei
Tinctura propolis (20 ml) 15 lei
Polen crud (100 g) 12 lei
sunt locuri disponibile
Alatura-te

Iata ce spun membrii cutiei despre ceea ce primesc:

Politicosi, ateti. M-ati scapat de o mare grija.
M. M.(aprilie 2019)
Multumim pentru oportunitati! Ne bucuram ca existati si va dorim mult succes in continuare!
A. M.(aprilie 2019)
Sa tina tot asa! comunicare eficienta, produse de calitate.
C. R. (aprilie 2019)
Felicitări pentru miere, prezentare și seriozitate! Succes în continuare! Felicitări pentru initiativă! Sper să fie cât mai multe cutii pentru Cluj, cu cât mai multe tipuri de produse agricole din zonă.
R. P.(ianuarie 2019)
Profit de această ocazie să vă anunț că suntem nevoiți să renunțăm la cutia cu miere de albine. Tatăl meu s-a apucat de apicultură de o lună deja și, în mod firesc, vom primi miere de la el de-acum înainte. Am fost foarte încântați de produsele primite până acum de la dumneavoastră și ne-am bucurat întotdeauna de înțelegere și de o comunicare eficientă, lucruri pentru care vă suntem recunoscători. Vă mulțumim mult pentru înțelegere. Cu cele mai bune gânduri,
R. D.(mai 2018)
Am primit cutia cu miere, de doua ori deja, de la Fam. Toderean. La prima livrare am primit si polen crud, cadou. Foarte multumita de produse si cu siguranta o sa fie o colaborare pe termen lung. Pe viitor intentionez sa ma inscriu si la alte cutii cu bunatati! Mult success pe mai departe si la cat mai multe cutii!
A. N.(ianuarie 2018)