Bunatati din gradinile de Su’ Cer si Iclozel

Destinatie: Cluj-Napoca
Frecventa: săptămânal
De la: Padureni (Judeţ Cluj)
Nu se accepta inregistrari
Alatura-te listei de asteptare

Marimi

Bunatati din gradina: 50 lei

*Pretul include costul transportului si al livrarii la usa dvoastra.

Continut

Aceasta cutie este pregatita de prietenii permaculturii (familia Moga de Su’ Cer si familia Nemeth de la Iclozel) si contine legume, zarzavaturi si alte produse pentru un trai sanatos. Cutia se livreaza saptamanal si este una diversa, colorata, sanatoasa si este potrivita pentru o familie de una-doua persoane.

Cutia pentru luna iunie va contine o selectie din urmatoarele produse, si nu numai, disponibile in gradina la momentul livrarii: ceapa verde, salata verde, spanac, frunze patrunjel, lavanda verde,, nuci si seminte de floarea-soarelui de anul trecut.

Cutia pentru luna iulie va contine o selectie din urmatoarele produse, si nu numai, disponibile in gradina la momentul livrarii: ceapa verde, usturoi crud, salata verde, spanac, frunze patrunjel, fasole verde, dovlecei, morcovi tineri, lavanda uscata, castraveti, marar verde.

Cutia pentru luna august va contine o selectie din urmatoarele produse, si nu numai, disponibile in gradina la momentul livrarii: ceapa matura, usturoi, morcovi, patrunjel, fasole verde, dovlecel, telina frunze, porumb de fiert, floarea-soarelui prospata, ardei iuti si grasi, lavanda verde, busuioc, marar, cimbru, rosii de toate soiurile, praz mai crud, sfecla rosie, cartofi noi. Oferim si prune (in cazul in care se fac).

Cutia pentru luna septembrie va contine o selectie din urmatoarele produse, si nu numai, disponibile in gradina la momentul livrarii: ceapa matura, usturoi, morcovi, patrunjel, telina frunze si radacina, floarea-soarelui, ardei iuti si grasi, lavanda uscata, marar, cimbru, rosii de toate soiurile, praz, gulii, busuioc verde, sfecla rosie, fasole boabe, soia boabe, pere, nuci verzi, cartofi, marar uscat, varza.

Cutia pentru luna octombrie va contine o selectie din urmatoarele produse, si nu numai, disponibile in gradina la momentul livrarii: mere, pere, cartofi, nuci, gulii, sfecla rosie, dovleac, seminte de floarea-soarelui, gogonele, lavanda uscata, porumb pentru popcorn.

 

Cutia este estimata sa inceapa livrarile la mijlocul lui iunie, in functie de cum se fac bunatatile in gradina. Dansii va vor tine la curent cu acest moment.

Iata imagini din gospodariile Prietenilor Permaculturii:

Această prezentare necesită JavaScript.

In plus fata de cutia de baza puteti alege optional si unele din produsele de mai jos:

Va rugam sa consideti faptul ca lista poate varia in functie de ce ne ofera Natura.

Programul de livrare

Saptamanal

Produse suplimentare

Ulei floarea soarelui presat la rece (1 l) 10 lei
Nu se accepta inregistrari
Alatura-te listei de asteptare