
Carne si Mezeluri Traditionale pentru Sarbatori
Marimi
*Pretul include costul transportului si al livrarii la usa dvoastra.
Continut
De sarbatori, tuturor ne place sa degustam impreuna cu familia si cei dragi noua diferite produse si mancaruri. Aceasta este o cutie cu carne si mezeluri traditionale pentru cei care isi doresc pe mesele de Sarbatori gustul deosebit al preparatelor facute cu grija in casa, ca la bunici, odinioara: sa guste din fiecare, sa le imparta cu altii, sa le asezoneze cu o muratura buna sau alte gustari.
Cutia se livreaza o singura data, inainte de Sarbatorile de Iarna.
Mezeluri traditionale pentru intreaga familie (8,5 kg de carne si preparate – 310 lei)
Aceasta varianta a cutiei este gandita sa acopere necesarul de carne si mezeluri pentru o familie, pentru perioada sarbatorilor de iarna.
- 2 kg carnati afumati uscati,
- 1,5 kg sunca traditionala,
- 1 kg costita afumata,
- 250 gr jumari,
- 1 kg slanina afumata,
- 1 kg de sunca la abur,
- un borcan cu untura – 800 gr.
Cutia Gurmanzilor (13,8 kg de carne si preparate – 625 lei)
Aceasta varianta de cutie acopera o varietate extinsa de produse si poate acoperi prepararea nu doar a meselor de Craciun si Revelion in familie dar si a meniurilor preparate inainte, intre si chiar si dupa sarbatorile de iarna.
Cutia contine:
- 2 kg carnati afumati uscati, din carne tocata, cu usturoi si condimente,
- 1,5 kg de sunca traditionala – a fost pastrata la sare dupa care se afuma – fara condimente suplimentare,
- 1 kg cotlet afumat, cu sare si condimente, a fost afumata si apoi tinuta la cuptor cu abur,
- 1 kg costita afumata,
- 500 grame jumari,
- 2 kg de slanina afumata,
- 1 kg bacon,
- 1 kg ceafa afumata cu crusta de mirodenii,
- 1 kg sunca facuta la abur,
- 1 kg de carne cruda pulpa, pentru gatit,
- 1 kg carne tocata cruda, pentru gatit,
- 1 capatana de varza murata,
- untura, un borcan a 800 g.
Carnatii pot fi consumati direct ca atare sau pot fi folositi in papricas sau la cartofii frantuzesti sau prajiti ca aperitiv alaturi de muraturi pe masa de Craciun. Sunca afumata traditionala, cotletul afumat sau ceafa afumata cu crusta de mirodenii pot inlocui mezelurile din comert pe platourile cu aperitive de Craciun sau Revelion. Pentru copii am conceput varianta de sunca la abur, aceasta fiind mai moale si mai putin condimentata si sarata. Jumarile pot fi folosite ca atare sau preparate in pasta de jumari traditionala. Baconul poate fi, de asemenea, consumat ca atare sau folosit in diferite salate. Avand in componenta carne tocata si varza acra, cutia grumanzilor ofera astfel baza necesara pentru pregatirea sarmalelor. Costita afumata sau slanina afumata pot fi folosite la prepararea sarmalelor sau a ciorbelor cu afumatura.
Toate produsele pot fi tinute in frigider circa 1-2 saptamani sau alternativ, pentru o pastrare mai indelungata, pot fi invelite bine in folie transparenta si congelate, astfel isi pastreaza aroma si prospetimea.
Carnea cruda (tocata sau pulpa) se obtine din sacrificarea cu cateva zile inainte de livrare. Carnea se congeleaza imediat dupa taiere si este livrata congelata, in lazi frigorifice. Avem lazi mari din polistiren speciale pentru transport frigo, in care folosim gheata pentru a mentine temperatura scazuta.
Pe langa produsele din cutie, cine doreste poate alege in plus dintre produsele din lista de suplimentare, de mai jos. Larissa va va intreba despre acest lucru cand va anunta data exacta a livrarii.
Incepand cu 2018 familia Bondan pregateste pentru Timisoara si cutia cu delicii la borcan. Atuncati un ochi, poate vi se potriveste si asta. 🙂
Programul de livrare
Inainte de Craciun, in saptamana 16-22 decembrie.