Cutia cu legume

Destinatie: Cluj-Napoca
Frecventa: săptămânal
De la: Cluj Napoca (garbage) (Judeţ Cluj)
sunt locuri disponibile
Alatura-te

Marimi

pentru 1-2 persoane: 50 lei

*Pretul include costul transportului si al livrarii la usa dvoastra.

Continut

Cutia cu legume oferita de familia Butyka este o cutie livrata saptamanal ce contine legume si zarzavaturi intr-o cantitate potrivita pentru o familie de 2 persoane.

In functie de anotimp, cutia va contine ceapa, varza, cartofi, rosii, ardei, dovleac, ridichi, gulii, castraveti, zarzavaturi, patrunjel, sfecla rosie, mazare, fasole verde si uscata, brocoli, conopida, dovleac de copt, salata, varza murata si alte muraturi de sezon.

 

Vedem aici ce spune unul dintre membrii care a primit cutia aceasta, timp de mai bine de un an, de la familia Butyka:

 

 

Va rugam sa consideti faptul ca lista poate varia in functie de ce ne ofera Natura.

Programul de livrare

marti si joi

Produse suplimentare

Carne de pui (1 pui) 30.00 lei /kg
Oua (10) 10.00 lei
sunt locuri disponibile
Alatura-te

Iata ce spun membrii cutiei despre ceea ce primesc:

Aproape 8 ani am colaborat cu familia Butyka. Oameni extraordinari de draguti, am avut o colaborare foarte buna. Dar fiindca avem surse familiale de la care primim momentan produse asemanatoare, am optat, cel putin temporar, sa suspendam colaborarea cu dansii.
A.K.(aprilie 2021)
Multumesc, cand anuntati ca veniti imi inseninati ziua. Am o colaborare f buna cu fam. Butyka!
C. C.(iunie 2020)
Suntem f multumiti de produsele primite, sunt pe gustul nostru. Iar pe perioada iernii chiar am fost surprinsi de bogatia si varietatea cutiei avand in vedere sezonul. Va multumim pentru produsele gustoase pe care ni le aduceti mereu! Poate reusim sa va facem si o scurta vizita.
L. R.(mai 2018)
N. B.(mai 2018)
M. P.(mai 2018)
Ne aprovizionează familia Butyka de peste doi ani. Suntem foarte mulțumiți de produse. Oameni deosebiți. Multumim mult.
C.P.(martie 2018)
Mi-au placut foarte mult produsele, atat diversitatea cutiei de legume cat si abordarea lor flexibila de a-mi putea livra produsele la diferite adrese, faptul ca eram sunata inainte si totul se intampla profesionist. Cel mai mult mi-au placut morcovii, spanacul, dovleacul, cartofii si merele. Din pacate nu mi-am facut foarte multe cunostinte in oras incat sa predau cutia mea altcuiva, dar sunt convinsa ca persoana care se va inscrie in locul eliberat de mine va fi fericitul posesor al unor legume cu gust adevarat, al unei alimentatii corecte intr-o epoca atat de plina de chimicale si legume cu gust de plastic.
O.M.(martie 2018)