Legume de pe Terra

Destinatie: Ploiesti
Frecventa: săptămânal
Producator: Camelia si Tiberiu
De la: Gornet (Judeţ Prahova)
Nu se accepta inregistrari
Alatura-te listei de asteptare

Marimi

pentru 1-2 persoane: 60 lei
pentru 3-4 persoane: 95 lei

*Pretul include costul transportului si al livrarii la usa dvoastra.

Continut

Aceasta cutie este pregatita de Camelia si Tiberiu si contine legume si zarzavaturi pentru un trai sanatos. Cutia se livreaza saptamanal si este una diversa, colorata si sanatoasa.

In gradina, ca si-n viata noastra, aplicam permacultura, care este un mod de a gandi si a planui punand pe primul loc grija fata de pamant si grija fata de oameni. Cultivam o parte din gradina intensiv, fara sapat sau arat. Intentionam in primul rand regenerarea solului si a biodiversitatii, care pentru noi este un factor decisiv in obtinerea recoltei. Folosim plante-suport companion care ajuta la polenizare si atrag insecte benefice. O alta parte din gradina o cultivam in sistem extensiv, aplicand doar lucrari de suprafata, tehnici de sapat superficial, fara a deranja viata din sol mai mult decat este nevoie. Cautam sa integram cat mai multe sisteme perene si plante care ne pot oferi recolte an de an si care necesita interventie minima.

Noi înșine mancam multe legume proaspete, pretuim diversitatea si ne dorim sa oferim mai departe acelasi lucru in diverse forme, culori, arome si nutrienti. Ne propunem sa aducem in cutia pe care v-o pregatim legumele de baza, bine-cunoscute in functie de sezon, totodata adaugand si ceva nou.

Camelia si Tiberiu

 

Cand alegeti aceasta cutie, nu alegeti doar o relatie de incredere si legume crescute cu grija, livrate la usa familiei dvoastra, alegeti sa sustineti o noua generatie de tineri care restabilesc relatie sanatoasa cu Pamantul.

 

În lunile de primăvară cutia conține o varietate dintre următoarele, în funcție de disponibilitate: ceapă verde, salată, spanac, ridichii de lună, mărar, lobodă, muștar de salată, ștevie, pătrunjel frunze, frunze de țelină, mazăre de păstăi, măcriș, topinambur, plante aromatice și sălbatice dar și surprize cu fructe proaspete în funcție de sezon.

În lunile de vara cutia conține o varietate dintre următoarele, în funcție de disponibilitate: ceapă verde, salată, castraveți, roșii, vinete, ardei, fasole verde, morcov, mangold, varză kale, spanac de malabar, dovlecel, porumb de fiert, bame, plante aromatice și sălbatice dar și surprize cu fructe proaspete în funcție de sezon.

În lunile de toamna cutia conține o varietate dintre următoarele, în funcție de disponibilitate: praz, mangold, sfeclă roșie, dovlecel, dovleac de copt, varză kale, roșii, napi, topinambur, cartof, ridiche neagră, ridichii de vară, ardei, castraveți, vinete, dar și surprize cu fructe proaspete în funcție de sezon.

Pregatirile pentru prima livrare din sezonul 2021

Această prezentare necesită JavaScript.

Iata cateva poze de la a doua livrare (2020):

Această prezentare necesită JavaScript.

Iata cateva poze de la pregatirile pentru prima livrare (2020):

Această prezentare necesită JavaScript.

Poze din „Sphera de pe Terra” a Cameliei si lui Tiberiu (2019, 2020):

Această prezentare necesită JavaScript.

Iata si ultimele noutati de la Camelia si Tiberiu din gospodarie:

Pe langa cutia de baza, puteti comanda suplimentar si optional, pentru orice livrare doriti, si dintre produsele suplimentare din lista de mai jos.

Va rugam sa consideti faptul ca lista poate varia in functie de ce ne ofera Natura.

Programul de livrare

Saptamanal, in ziua de joi

Produse suplimentare

Sirop de zmeura (750 ml) 20 lei
Oua de gaini de curte fericite (10 buc) 10 lei
Tuica de prune 40 de grade (1 l) 25 lei
Nu se accepta inregistrari
Alatura-te listei de asteptare