Cotizatia de membru

Daca sunteti deja membru la Cutia Taranului de multa vreme si gandul unei cotizatii de membru va face sa va simtiti ciudat sau neconfortabil, va rugam sa expirati adanc si sa va relaxati :). Nu va cerem bani, insa va cerem un pic de atentie, de timp si de grija.

In primii ani de viata Cutia Taranului a fost un experiment. Voiam sa vedem daca sunteti interesati. Am fost incantati ca ati fost foarte interesati… unii de ceilalti… producatori si membrii.

In timpul lui 2017 am extins aria experimentului nostru. Am inceput activ sa extindem ariile de adresare. Am ajuns la mai multi producatori imprejurul mai multor orase din intreaga tara. Aceasta extindere pare de asemenea sa functioneze. Acum suntem in situatia in care ni se cere si mai multa atentie decat putem sa oferim. Este momentul sa crestem ca echipa de proiect.

Credem ca in viitor Cutia Taranului va fi auto-sustenabila (din contributia facuta de producatori), insa nu suntem inca acolo. Va cerem sa ne ajutati sa ajungem acolo. Daca doriti puteti face o donatie catre proiect. Oricum, dorim sa va aducem in atentie faptul ca aveti dreptul legal sa directionati (fara nici un cost pentru dvoastra) o parte din taxele (care merg oricum la stat) catre asociatia noastra – Asociatia Fiinta Rurala (Rural Being).

Va cerem sa faceti din asta cotizatia dvoastra pentru Cutia Taranului.
Nu va costa nimic si inseamna atat de mult pentru noi!

2% pentru Persoane

Legea permite sa directionati 2% din impozitul pe venit catre un ONG la alegere. Alegeti-ne pe noi.

Click aici pentru detalii

20% pentru Companii

Legea permite ca 20% din impozitul pe profit sa fie directionat unui ONG la alegere. Alegeti-ne pe noi.

Click aici pentru detalii

Daca doriti, puteti impartasi povestea Cutia Taranului cu altii:

  1. Puteti invita colegii, prietenii sau familia sa directioneze cei 2%. Puteti sa ii ajutati inclusiv sa completeze formularul si sa le depuneti / trimite impreuna.
  2. Puteti invita propriul angajator (daca e cazul) sa directioneze cei 20%. Vezi detalii la linkul de mai sus.

Va multumim pentru ca sustineti Cutia Taranului! 🙂
Echipa organizatorica