Contactati-ne

In contextul actual al pandemiei primim multe mesaje de la voi, cu cereri de aderare la cutii sau pentru cumparare produse. Ne dorim sa raspundem la toate cererile insa nu putem.

Va rugam sa intelegeti ca proiectul Cutia Taranului nu este un magazin online unde cumparati mancare pe baza de lista de cumparaturi sau o singura data. Este bazat pe abonamente (membership) la cutii, pachete cu produse oferite de producatorii nostri.

Cand situatia curenta a escalat, majoritatea locurilor care au mai fost inca disponibile la cutii s-au ocupat de noi membrii. Suntem in continuare in proces de a invita noi producatori in comunitatea noastra insa acest este un proces incet si nu ne asteptam sa raspundem cererilor pe care le avem. Sunteti invitati sa verificati periodic, sa va alaturati listelor de asteptare pentru orasul dvoastra si sa urmariti pagina noastra de Facebook unde va tinem la curent cu noile locuri disponibile.

Ne pare rau, insa completarea acestui formular nu este modul in care va abonati la cutie. Din cauza volumului mare de mesaje primite, ne luam dreptul sa nu va raspundem acelor tipuri de mesaje. Inscrierea se face direct pe pagina fiecarei cutii, atunci cand sunt locuri disponibile la aceasta. Multumim pentru intelegere.

Pentru alte intrebari puteti consulta si pagina FAQ.

Desigur, pentru alte tipuri de mesaje, sugestii, propuneri sau aspecte tehnice legate de site sau relatia cu producatorii, va invitam sa ne lasati mesajul mai jos. 🙂

  Nume (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Subiect (obligatoriu)

  Mesajul dvoastra (obligatoriu)

  Va rugam introduceti acest cod in casuta de mai jos (obligatoriu)

  captcha