Producer Account Invitation TO producer

Bun gasit, [%producer_name],

A venit momentul sa facem inca un pas, unul foarte important pentru noi si mai ales pentru dvoastra, ca producator in familia Cutia Taranului.

Din acest moment veti avea acces la contul dvoastra de producator, pe site. Cand am construit noul site, l-am facut in primul rand cu gandul la ce aveti nevoie pentru a putea gestiona mai bine cutia/cutiile si membrii cutiei/cutiilor proprii. Asadar, aceasta este invitatia oficiala in contul de producator. 🙂

Intrati in cont folosind acest link: [%account-login-url]
Emailul
de conectare este: [%producer_email]
Parola de conectare este: [%producer_password]

Va rugam pastrati acest email si informatiile de mai sus la indemana, deoarece de acum inainte va veti conecta in cont pentru a gestiona membrii cutiilor pe care le aveti active.

  1. Confirmare inscriere membri: De acum inainte, cand se inscrie un nou membru la cutie, va aparea in lista celor care au nevoie de confirmare. In momentul in care ati luat legatura cu membrul pentru prima data, telefonic, pentru a-l saluta, a-i confirma inscrierea si a-l anunta despre livrare si suplimentare, atunci veti merge in contul dvoastra sa confirmati. Noi vom sti astfel ca inscrierea este confirmata din partea dvoastra.
  2. De asemenea tot acolo veti gasi cutia / cutiile dvoastra si lista membrilor, veti avea de acum acces continuu si constant la aceste informatii, la datele lor.
  3. Puteti accesa contul dvoastra de pe smart-phone (daca aveti unul cu acces Internet), astfel ca informatia va poate fi la indemana cand nu sunteti la calculator sau cand nu aveti raportul cu membri tiparit.

Alte functionalitati vor urma, va vom tine la curent pe parcurs ce ele apar.

Daca aveti probleme de acces va rugam sa ne scrieti, prin reply la acest mesaj. De asemenea va rugam sa ne semnalati orice disfunctionalitate – suntem in „beta” cu partea asta de functionare a sistemului informatic si mai pot aparea mici situatii de nefunctionare.

Cu ganduri bune,
Noi, din spatele „cortinei” 🙂

info@CutiaTaranului.ro
www.CutiaTaranului.ro
Facebook: CutiaTaranului