Cutia taranului brutar in Deva

Cu toate ca la suprafata s-a lasat o liniste relativa asupra acestui proiect, noi continuam sa ne facem treaba si sa cautam noi colaboratori. Si un nou colaborator a sosit de unde ne asteptam cel mai putin 🙂

M-am bucurat nespus sa primesc emailul de la Iulian si Luminita Dutu.  Urmaream blogul lor Turtita fermecata de cateva luni si fantezam la produsele, care arata si suna atat de bine.  Suntem foarte mandri ca au ales sa ne contacteze si sa colaboreze cu noi.

Deci, de la familia Dutu,  am primit Cutia Taranului Brutar. Momentan sunt disponibile 20 de cutii saptamanale pentru orasul Deva, judetul Hunedoara, cutii care vin in doua marimi: cutia mare pentru o familie de 3-4 persoane si cutia mica pentru o familie de 2-3 persoane. Livrarea va incepe pe 21 mai, dar unele produse suplimentare vor fi gata, in functie de perioada de coacere a fructelor – deci vom avea parte de ele doar de pe la sfarsitul verii, inceputul toamnei.

Va invitam cu drag sa cititi mai multe detalii despre familia Dutu si va asteptam pe cei din Deva sa va inscrieti la Cutia Taranului Brutar.

2 ganduri despre “Cutia taranului brutar in Deva

Lasă un răspuns