Ambasador al Cutiei Taranului

Salut! 🙂

Te invitam sa ni te alaturi in povestea Cutia Taranului.

De 6 ani sprijinim taranii sa isi valorifice munca si produsele si orasenii sa primeasca mancare locala si sanatoasa din satele invecinate. Sute de familii se bucura de diverse cutii cu produse livrate in Cluj Napoca, Bucuresti, Tg. Mures, Bacau si Timisoara. Din 2017 ne-am decis sa facem un pas inainte si am deschis proiectul catre toata tara. In acest moment vrem sa ajungem la cat mai multi tarani si mici producatori dimprejurul Timisoarei, Brasovului, Sibiului, Iasiului si Craiovei.

Aici ne poti ajuta. Daca te simti dornic(a) si pregatit(a) sa bati satele in lung-si-lat imprejurul acestor orase pentru a da sfoara-n tara despre Cutia Taranilor citeste mai departe. Vrem ca un numar cat mai mare de tarani si mici producatori sa afle despre proiectul nostru ca apoi sa decida daca vor creeze, pe termen lung, abundenta pentru ei, familiile lor si orasenii din apropiere.

Noi te vom sprijini sa faci asta (cu materiale pentru comunicare, resurse financiare, facilitare comunicare, sprijin in tot procesul). Tu, vei calatori (cu ce vrei tu) in satele dimprejurul acestor orase, vei avea cu tine afise pe care sa le expui in locuri publice vizitate, vei intra in contact cu primariile / consiliile locale, te vei intalni cu satenii si vei duce povestea Cutia Taranului mai departe. Ne dorim sa avem alaturi persoane proactive – comunicative, carora le pasa si care sunt pasionate de (re)conectarea satului cu orasul, in jurul subiectului hranei si nu numai. Daca esti vorbitor (/oare) de limba engleza, preferam asta.

Aceasta initiativa este un pilot si pentru noi, vom experimenta impreuna un proces de invatare in care te invitam sa fii parte si sa descoperim impreuna unde duce drumul.

Acesta este un proiect pe termen scurt (cateva luni), nu un loc de munca pe termen lung.

Daca simti, da-ne un semn si spune-ne despre tine in formularul de mai jos:


    * obligatoriu

    Aceasta initiativa este sprijinita de Ambasada Fratei in Romania, prin programul „Consolidarea societății civile românești în sprijinul asociațiilor persoanele vulnerabile” (2017-2018), categoria „Suport pentru mobilizarea colectivă a persoanelor afectate de sărăcie cu scopul de a apăra accesul lor la drepturi și de a îmbunătăți condițiile lor de viață„, proiectul „Cutia Taranului: continuam sa facilitam o viata mai buna pentru tarani, o viata mai sanatoasa pentru oraseni”.