Mihaela si Kinga de la Buza

Noi suntem Mihaela si Kinga, din com. Buza , jud. Cluj.

Dorinta noastra e sa mancam sanatos si sa oferim si celor din jur această oportunitate, toate într-un mod cat mai sustenabil. De aceea am inceput sa cultivam legume fara pesticide si alte chimicale. Desi am crescut la tara si avem cunostinte de agricultura, ne consideram la inceput de drum deoarece doar de un an am inceput sa cultivam legume mai multe, si pentru cei din jurul nostru.

In cultivarea legumelor folosim gunoi de grajd, macerate de diverse plante (urzica, coada calului etc) , mulcirea si alte practici ce se apropie de o agricultura cat mai morala.

Experienta de anul trecut, cu bune cu rele, ne-a dat curaj sa continuam directia pe care am ales-o, agricultura curata si pur şi simplu simtim ca facem astfel ce trebuie. Trebuie sa mentionam ca desi la început totul parea foarte greu, au aparut o serie de oameni si oportunitati, precum Cutia Taranului, ce ne-au ajutat enorm. Parintii nostri sunt sprijinul nostru cel mai de pret.

Daca doriti sa aflati mai multe despre noi va invitam sa vizitati blogul nostru Biosan si bineinteles ca va asteptam sa ne vizitati la noi acasa.