0
LOCURI RAMASE

Familia Horvath - Cutia cu lactate (din lapte de vaca)

Cutia cu lactate contine diferite tipuri de branzeturi si lactate avand la baza exclusiv laptele de vaca: lapte proaspat, sana, cascaval, branza dulce, telemea, samantana, crema de unt, branza burduf.

mai multe
0
LOCURI RAMASE

Familia Horvath - Cutia cu carne de manzat

Aceasta cutie este livrata o data la fiecare 6 saptamani si contine carne de manzat. Carnea va fi livrata in ziua sacrificarii.
 
mai multe
0
LOCURI RAMASE

Ildi si Levente Haidu - Cutia cu legume

Livrata saptamanal. Cutia de legume oferita de Ildi si Levente contine legume si zarzavaturi (fasole verde, vinete,ardei, rosii, gogosari, ardei capia, castraveti, cartofi, conopida, brocoli, morcov, patrunjel verde, ceapa, usturoi, gulii, dovlecei,telina radacina + frunze, varza, etc). De asemenea, exista o lista de produse crescute la tara suplimentare (oua, paine, carne de curcan, ulei, zacusca) din care puteti comanda pe langa cutie.

mai multe
0
LOCURI RAMASE

Laszlo si Iutka Gyurka - Cutia cu legume

Livrata saptamanal. Pentru o familie de 2 persoane. Contine legume si zarzavaturi proaspete culese cu grija, in functie de anotimp.

mai multe
0
LOCURI RAMASE

Eniko si Istvan Butyka - Cutia cu legume

Cutie cu legume si zarzavaturi livrata saptamanal. Pentru o familie de 2 persoane. Contine legume si zarzavaturi proaspete si diverse in functie de anotimp.

mai multe
0
LOCURI RAMASE

Familia Crisan - Cutia lunara cu carne de porc

In Familia Crisan cresterea animalelor este o traditie ce trece deja peste mai multe generatii.
Cutia va fi livrata lunar, este disponibila incepand cu luna Ianuarie 2017 si contine carne de porc din rasele mangalita si vietnamez. Carnea va fi livrata cat mai aproape de ziua sacrificatii
mai multe
0
LOCURI RAMASE

Familia Crisan - Cutia lunara cu carne de porc si pasare

In Familia Crisan cresterea animalelor este o traditie ce trece peste mai multe generatii.
Cutia va fi livrata lunar si contine carne de porc din rasele mangalita si vietnamez, carne de pasare, preparate din carne si oua. Carnea va fi livrata inghetata, cat mai aproape de momentul sacrificarii.
mai multe
0
LOCURI RAMASE

Familia Crisan - Cutia lunara cu carne de pasare

Aceasta cutie este livrata o data pe luna si contine carne de pasare si oua de la gaini libere.

 

 

 

mai multe