Cutii noi

Suntem convinsi ca a relatie directa, sigura si regulata intre tarani si cumparatori este un pas imens spre o Romanie mult mai sustenabila. Credem ca produse alimentare proaspete si crescute local (odata un lucru comun in Romania) este o piatra de temelie pentru o societate sanatoasa. Cu acest lucru in minte, suntem nerabdatori sa vedem ca din ce in ce mai multe cutii vor fi disponibile in intreaga Romanie.

Va rugam sa notati: nu promovam tarani care se bazeaza din greu pe chimicale pentru a cultiva, creste si a produce produsele lor – credem ca acest practica este nesanatoasa si nesustenabila.

Pentru tarani

Daca doriti sa va vindeti produsele prin Cutia Taranului va rugam sa ne contactati. Vom face tot posibilul sa va ajutam sa formulati si sa prezentati o cutie intr-un mod functional si valoros, sa o publicati pe acest site si sa lasam lumea virtuala sa afle despre dvs.

Scopul nostru este de a utiliza internetul ca pe o „piata alternativa” pentru a face legatura intre dvs si cumparatorii din oras care va apreciaza munca si produsele. Speranta noastra este ca dvs veti reusi sa creati o relatie sanatoasa, singura si de lunga durata cu clientii dvs si in acest fel sa creati pentru ei o aprovizionare abundenta si sanatoasa cu produse alimentare si un venit placut si sigur pentru dvs.

De asemenea, va invitam sa explorati posibilitatea de a colabora cu alti tarani in comunitatea dvs pentru a furniza o cutie bogata si diversa. De exemplu, daca dvs cresteti legume si zarzavaturi, poate veti dori sa includeti alte produse de la vecinii dvs cum ar fi lactate, fructe, oua sau miere de albine.

Pentru cumparatori

Aproape fiecare roman care traieste in oras are (sau a avut pana nu demult) o legatura directa sau indirecta cu viata la tara. Daca cunoasteti vreun taran care ar putea benificia de Cutia Taranului, va incurajam sa ii ajutati sa ne contacteze.

Daca doriti sa va organizati impreuna cu un grup de cunostinte pentru a primi produse locale de la tara, va invitam sa folositi Cutia Taranului pentru a face aceasta legatura. Poate sa fie ceva simplu (lapte proaspat) sau elaborat (o cutie completa cu produse lactate) in functie de dorintele dvs. Suntem ferm convinsi ca impreuna vom reusi sa gasim taranii care va vor furniza cu bucurie produsele pe care le doriti. Suntem convinsi ca taranii vor fi fericiti (pur si simplu pentru ca astfel este mai usor pentru ei decat sa concureze cu supermarket-urile sau sa stea intreaga saptamana in piete) sa furnizeze unui grup de clienti fideli in oras care s-au organizat prin intermediul Cutiei Taranului.

Va dorim tuturor sanatate si abundenta.