Bine ati venit

Va pasa de unde vine mancarea pe care o consumati? Va pasa sa stiti cine va cultiva  mancarea?  V-ar placea sa va bucurati de produse proaspete, crescute local de catre vecinii dvs tarani? V-ar placea sa va fie aduse direct acasa in fiecare saptamana? Daca da, va invitam sa cititi mai departe 🙂

Cutia Taranului  spera sa reinvie o relatie pretioasa, traditionala si de incredere intre taranii care cultiva si cresc mancare si cei ce traiesc in oras si se bazeaza pe mancarea cumparata pentru a se nutri. Dorinta noastra este sa facem sa aveti posibilitatea sa gasiti si sa va conectati cu o familie locala de tarani, care cu bucurie va va aproviziona cu produse proaspete in fiecare saptamana.

Cutia Taranului este putin mai diferita fata de cumparaturile pe baza unei liste. Continutul cutiei se poate schimba din cand in cand in functie de generozitatea Mamei Pamant si schimbarile din fiecare anotimp. Pretul cutiei va fi intotdeauna acelasi (in functie de marimea cutiei), dar ceea ce veti gasi in cutie va diferi in functie de ce produse vor fi valabile in acea saptamana. Continutul cutiei este o reflectie directa a ceea ce pamantul ofera si de felul in care pamantul este lucrat de taranii a caror produse le cumparati.

Alegeti o cutie. Cautati cutiile disponibile in zona dvs si alegeti una care vi se potriveste cel mai bine. Va rugam sa luati in considerare faptul ca continul cutiei va varia in functie de ceea ce natura ofera in fiecare saptamana.
Completati formularul. Spuneti-ne cand puteti fi contactat si unde doriti sa va fie adusa cutia.
Asteaptati sa fiti sunat. Un taran recunoscator, a carui cutie ati ales-o, va va suna in cateva zile pentru a va saluta, pentru a va anunta ca a primit cererea dvs si sa verifice ca datele introduse sunt corecte.
Asteaptati cutia acasa. In fiecare saptamana o cutie cu produse proaspete va va fi livrata acasa.